THE REQUIN: Alicia Silverstone bojuje na život a na smrt se žraloky v traileru survival hororu

Romantická dovolená ve Vietnamu se pro Aliciu Silverstone a Jamese Ttuppera zvrtne s příchodem tropické bouře, která je naservíruje lidožravým žralokům

Ústřednímu páru Jaelyn a Kyleovi se stane něco, co nikdo z nich nemohl předvídat. Vilu umístěnou přímo na břehu Pacifiku odsune prudká bouře daleko od pevniny a namísto útulného a bezpečného dovolenkového příbytku se z domu zanedlouho stane de facto volně plovoucí raft v oceánu plném hladových bílých žraloků. Alicia Silverstone (Chata) navíc na vyřešení situace zůstane docela sama, její filmový manžel James Tupper (Totem) totiž umírá na následky ošklivého zranění.

O režii a scénář survival hororu se zasloužil rodilý Vietnamec Le-Van Kiet, jehož akční snímek Furie z roku 2019 země vyslala do boje o Oscara za nejlepší zahraniční film. Žánrovek už má tvůrce za sebou vícero, před devíti lety třeba například vydal horor The House In The Alley o děsivých konsekvencích potratu mladé ženy. THE REQUIN se se štábem vydal natáčet do studií Universal do floridského Orlanda.

Odložená premiéra novinky, kterou měli původně diváci zhlédnout už v letošním červnu, je naplánovaná souběžně do kin a na VOD na 28. ledna 2022.