SLEČNA BESTIE: Puberťačka si prohodí tělo se sériovým vrahem v novince režiséra Všechno nejhorší

Mezi námi děvčaty po zabijácku

Kdyby šlo o klasický horor, naivní studentka Millie by pravděpodobně zemřela jako první. Jenže novinka SLEČNA BESTIE (FREAKY) od režiséra zábavné vyvražďovačky Všechno nejhorší je vším, jenom ne normálním hororem. Tahle puberťačka si místo smrti prohodí tělo se sériovým vrahem.

Sedmnáctiletá Millie Kesslerová se snaží přežít poslední ročník střední školy. Už brzy ji ale čeká něco mnohem horšího, než je maturita. Za svou příští oběť si ji vyhlédl nechvalně proslulý zabiják přezdívaný Řezník. Místo toho, aby skončila pod drnem, vinou magického rituálu se probudí v těle padesátiletého chlápka, po kterém pátrá celá Amerika. A zatímco ona se snaží přijít na to, jak dát věc do pořádku, Řezník si v jejím těle užívá to nejlepší možné krytí. Koho by totiž napadlo, že tahle mladá naivka skrývá neukojitelné vražedné sklony?

Režisér Christopher Landon převedl další klasickou zápletku do hororové podoby. Po slasheru uvízlém v časové smyčce nás čeká zabijácká verze Mezi námi děvčaty, která proti sobě postaví krvelačnou teenagerku Kathryn Newton (Pokémon: Detektiv Pikachu) a dětinského Vince Vaughna (Blok 99). Scénář napsal sám Landon spolu s Michaelem Kennedym (Griffinovi, Bordertown) podle dětské literární klasiky Freaky Friday od Mary Rodgers. A stejně jako Landonovy předešlé filmy, i tahle černočerná hororová komedie vznikla v produkci Jasona Bluma.

Slečna bestie dorazí do amerických kin stylově na pátek 13. listopadu – snímek se dokonce původně jmenoval Freaky Friday the 13th. Česká premiéra je naplánována na 3. prosince. Dole najdete první upoutávku, která slibuje svěží a uvědomělou jízdu uplácanou ze stejného těsta jako Všechno nejhorší. Mohli bychom se tak dočkat adekvátní náhrady za nerealizovaný třetí díl.