Alison Brie někdo šmíruje v hororu THE RENTAL

Tenhle dům má parádní recenze a přímo vražedný výhled

Čtveřici přátel postihne těžká paranoia v režijním debutu herce Davea Franca THE RENTAL, kde věci rychle eskalují v řetězec násilí.

Dva páry vyrážejí oslavit úspěšnou investici víkendovým pobytem v luxusním sídle. Jejich dovolená se ale záhy mění v hotovou noční můru. Nejen, že je dostihnou dávná tajemství, ke všemu se nemůžou zbavit dojmu, že v pronajatém domě nejsou sami.

Žánrová sekce nezávislého studia IFC Films je letos samé překvapení. V první polovině roku nás nadchla povedeným chorobným dramatem Swallow a zdařilou čarodějnickou variací na Okno do dvora, The Wretched. V té druhé hodlá uvést srdceryvný Relic, který má našlápnuto stát se hororem letošního roku, a jen krátce po něm tuhle znepokojivě vyhlížející indie vyvražďovačku.

V hlavní roli se objeví Alison Brie (Zpátky do školy), Dan Stevens (Apostle), Sheila Vand (Sama nocí tmou) a Jeremy Allen White (Shameless). Scénář k film napsal Franco spolu s Joem Swanbergem (Kámoši až na dno lahve). Jejich cílem bylo vytvořit plastické postavy, které poukážou na rozpolcenost moderní doby, kdy si lidé nevěří mezi sebou, ale důvěřují anonymním recenzím natolik, aby strávili víkend v domě naprostých cizinců.

The Rental premiéruje v amerických kinech 24. července a ve stejný den vychází také digitálně na VOD platformách.

Koukněte na atmosférickou upoutávku a parádní plakát.