SLAXX: Tyhle džíny vraždí!


Už jsme tu měli zabijácké hračky, vraždící pneumatiku, psychopatického drona, krvelačné křeslo i požírající postel. Teď přišly na řadu riflové kalhoty. Od producentů povedeného retro braku Turbo Kid se na nás řítí posedlé džíny v hororové komedii SLAXX.

Zůstávat v práci přesčas se nevyplácí. Noc plnou hrůzy zažijí zaměstnanci výběrového butiku, když jim nová kolekce džínsů doslova ožije pod rukama. Bezohledné praktiky módního konglomerátu totiž probudily zlo, které posedlo jeden z párů trendy kalhoty a udělalo z něj krvežíznivou bestii.

Za filmem stojí kanadská režisérka Elza Kephart, která na sebe upozornila už svým oceňovaným debutem Graveyard Alive (2003) o nesmělé sestřičce měnící se v sexuálně aktivní zombie. Slaxx napsala společně s Patricií Gomez, spoluautorkou scénáře její nemrtvé prvotiny. V hlavní roli uvidíme Romane Denis, Bretta Donahua, Stephena Bogaerta a Sehar Bhojani.

Celosvětovou premiéru si tenhle trendy krvák odbude 26. srpna na Fantasia festivalu v Kanadě. Tady máte řádně ujetý slim fit trailer plný zábavného džínového teroru.