Český mysteriózní thriller Daria

Mezi realitou a šílenstvím je tenká hranice

Kdo je Daria? Je tahle osudová femme fatale blázen, nebo si se všemi jen zahrává? Kdokoli ji ale potká, tomu změní život.

Nový mystery thriller DARIA kombinuje hraný film s animací. Sleduje mladého psychiatra Marka (Jaromír Nosek) a farmaceutku Dariu (Klára Miklasová), kteří se seznámí přes sociální sítě. Přitažlivá dívka ale hned po první schůzce zmizí a Marek ji objeví až po několika dnech v psychiatrické léčebně. V rámci své praxe se ujme jejího případu a snaží se zjistit, co se stalo. Někdo je ale sleduje. Nový soused Taz (Paul Louis Harrell) jim proto pomůže „ztratit se“ na vzdálenou biofarmu, kde žijí lidé neschopní být součástí dnešní společnosti. Žije tam i profesor (Jiří Schmitzer), který tvrdí, že se jedná o hru mocných a že se Daria, úspěšná ve farmaceutickém výzkumu, znelíbila některým lidem. Nebo je to všechno úplně jinak?

Koukněte na první trailer české žánrovky odehrávající se na samé hraně reality a šílenství. Daria vtrhne do kin už 30. ledna. Tak uvidíme. Slovy samotné Darie, buďto to bude mimo, nebo půjde o příjemný překvapení.