NA CO KOUKAT O VÍKENDU

Novinky na českém streamu

Finální řada čarodějnického hitu, robotická apokalypsa s těhotnou Chloë Grace Moretz nebo historický horor ze španělské pustiny. Streamovací služby nepolevují a v týdnu přidaly hned tři žánorvé novinky, kterými si můžete zpříjemnit nadcházející dny pracovního klidu. Takže na co koukat o víkendu?

STÍN SAMOTY (2021)

Rodinu žijící v 19. století na samotě navštíví zlá bytost, která se živí strachem. Podaří se malému Diegovi zachránit matku před netvorem a před ní samotnou? Celovečerní debut španělského režiséra Davida Casademunta zve na skličující podívanou zasazenou do nehostinné pustiny opředené hrůznými legendami, která připomene aragonskou variaci hororového westernu The Wind. Snímek najdete online na Netflixu.

MATKA VERSUS ANDROID (2021)

Ve zdecimovaném světě, kterým otřásá krvavá vzpoura androidů, se mladá těhotná žena s přítelem zoufale snaží dostat do bezpečí. Chloë Grace Moretz čelí apokalypse ve stylu současných zombie hororů, jen místo lidožravých mrtvol jí nahání psychopatičtí roboti. Sledujte online na Netflixu.

ČAS ČARODĚJNIC 3. řada (2022)

Matthew a Diana se vracejí ze svého výletu v minulosti zpátky do současnosti, kde na ně čekají jen další tragédie a intriky. Společně musí uhájit svůj zakázaný vztah a s nepřáteli v patách najít Knihu života i s chybějícími stránkami dřív, než bude pozdě. Čas čarodějnic spěje do finále se závěrečnou řadou úspěšného fantasy seriálu natočeného podle celosvětového bestselleru Deborah Harknessové. Všech sedm epizod je dostupných online na HBO GO, kde mimo nich najdete také obě předcházející sezóny.