NA CO KOUKAT O VÍKENDU

Novinky na českém streamu

Dočkali jsme se. Návrat nechvalně proslulé jižanské rodinky, která si libuje v zatoulaných turistech, je konečně online. A přestože je Leatherfaceův comeback highlightem tohoto týdne, rozhodně není jediným tahákem českého streamu. Netflix dále láká na psychopatickou Sarah Paulson nebo krátkometrážní útok příšerek pro celou rodinu, HBO GO zase nabízí mimozemskou invazi z londýnského paneláku a Jennifer Lawrence odhalující tajemství domu na konci ulice. Takže na co koukat o víkendu?

TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU (2022)

Pokračování legendárního hororu, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na proslulého vraha s maskou z lidské kůže. Producent Fede Alvarez se po Lesním duchovi snaží oživit další ikonickou značku a přichází s brutálním re-quelem hororového milníku ze 70. let, který sleduje návrat stárnoucího Leatherface a jeho původní pily, jak si vyřizují účty s jedinou přeživší prvního masakru. Napjatě očekávané pokračování Texaského masakru motorovou pilou sledujte online na Netflixu.

V ZAJETÍ (2020)

Říká se, že maminky nás k smrti milují. Pro hrdinku snímku je toto tvrzení až nebezpečně skutečné. Chloe je upoutána na vozíku a už od mala žije v izolaci. Odříznutá od okolního světa, bydlí pouze se svou matkou. Ta dohlíží na její zdravotní stav, vyučuje ji a všechno dělá za ni. Dokud dcera neobjeví její děsivé tajemství. Režisér povedeného Pátrání natočil mrazivý thriller, který svou tísnivou atmosférou připomene Kingovku Misery nechce zemřít a Aldrichovo Co se vlastně stalo s Baby Jane?. Od neděle 20. února sledujte online na Netflixu.

ÚTOK NA VĚŽÁK (2011)

Kultovní britský snímek z roku 2011 sleduje pouliční gang školáků, kteří musí nechat své kriminální činnosti a postavit se proti invazi divokých mimozemských monster. Londýnské sídliště se z rázu proměňuje ve sci-fi hřiště, z paneláku se stává pevnost v obležení a pouliční výrostci se mění na hrdiny. Tohle je zápas vnitrobloku s vesmírem…  Strhující, zábavné a místy i strašidelné dobrodružství od producentů Soumraku mrtvých sledujte na HBO GO.

DŮM NA KONCI ULICE (2012)

Čerstvě rozvedená Sarah a její dcera Elissa se při hledání nového začátku přestěhují do svého vysněného domu v malém venkovském městečku. Když se ale v okolí začnou dít překvapivé a nevysvětlitelné věci, Sarah a Elissa se dozvídají, že městečko skrývá děsivé tajemství. Hitchcockovský thriller s Jennifer Lawrence a Elisabeth Shue v hlavních rolích najdete na HBO GO.

PŘÍŠERKY ERAX (2022)

Krátký strašidelný film, ve kterém z pohádkové knihy vyskočí hrůzná stvoření a nadělají pořádnou spoušť u tety Opal a její neteře Niny. Patnáctiminutový útok příšerek z tajemné básničky si můžete s celou rodinou pustit online na Netflixu.