SHARK BAIT: Konečně je na obzoru další žraločí thriller

Nepoučitelní turisti dostali další skvělý nápad a žraloci zas budou mít co žrát!

Opili se, ukradli pár skútrů a nakrmili žraloky. Producenti parybího diptychu 47 metrů a loňského survivalu Great White chystají další žraločí nervák, jehož hrdinové si užijí až nepříjemně blízká setkání s velkým bílým predátorem. První trailer novinky SHARK BAIT rozhodně dostává svému názvu a láká na vyžíračku nadutých turistů na otevřeném moři. Škoda jen těch viditelně digitálních čelistí.

Britský thriller původně nazvaný Jetski sleduje pětici výletníků na vodních skůtrech, která díky své neopatrnosti uvízne dvě míle od nejbližšího pobřeží. S neúprosným sluncem v zádech a raněným kamarádem, který nutně potřebuje lékařskou pomoc, se marně snaží zachránit. Ten pravý boj o hloý život ale začne až ve chvíli, kdy kolem nich začne hladově kroužit velký žralok bílý.

Shark Bait vzniklo v produkci žánrových veteránů Alastaira Burlinghama (Sin City 2, Machete, 47 metrů) a Willa Clarka (Melanie: Dar života a smrti, 47 metrů, Zabiják proti své vůli) a režie se chopil James Nunn, který nedávno překvapil povedeným akčňákem na jeden záběr One Shot. V hlavních rolích uvidíme samé neokoukané tváře. Vedle Holly Earl to budou Jack Trueman, Catherine Hannay, Malachi Pullar-Latchman a Thomas Flynn.

Premiéra filmu zatím nebyla stanovena, dočkat bychom se ho ale měli někdy v průběhu roku. A protože žraločích filmů je v posledních letech jak šafránu, tenhle si dáme fakt s chutí.