STRANGER THINGS dostalo nové posily i prequelový podcast s Mayou Hawke

Nejpopulárnější postava třetí řady nás provede hawkinskou střední v novém audio seriálu, který doprovodí chystaný román Rebel Robin

Hawkins možná působí jako každé jiné indianské městečko. Ukryto za letmými pohledy však číhá nelítostné monstrum, které si s tamními obyvateli nebere žádné servítky. A Robin Buckley ví přesně, jak se jmenuje. Hwakinská střední škola!

Během virtuální akce plné geekovin Netflix nezapomněl ani na svou vlajkovou loď. Nová řada televizního fenoménu Stranger Things je pořád v nedohlednu, to ale neznamená, že by značka neměla co nabídnout. Streamer se rozhodl rozšířit seriálový svět o první fikční podcast nazvaný REBEL ROBIN: SURVIVING HAWKINS. Šestidílná audio série nabídne origin nejpopulárnější postavy třetí řady seriálu a zároveň doprovodí chystaný románový prequel Stranger Things: Rebel Robin, který vyjde v letos létě. Svůj hlas Robin samozřejmě propůjčí seriálová představitelka Maya Hawke. Doprovodí ji herec Sean Maher (Firefly). Podcast napsala a režírovala Lauren Shippen, autorka oslavované audio série o terapii pro superhrdiny The Bright Sessions. První část vychází 29. června s novými epizodami každý následující týden.

Se Stranger Things souvisí ještě jedna zpráva a tou je oznámení nových tváří pro nadcházející čtvrtou sezónu. Dosavadní osazenstvo, do něhož nedávno přibyl i Robert Englund, doplní Amybeth McNulty (Anne s E na konci), která si zahraje výřečnou nerdku, co učaruje jednomu z hlavních hrdinů. Další posilou bude Myles Truitt (Na špatné straně). Ten ztvární hawkinskou basketballovou hvězdu Patricka, jemuž nečekaně šokující událost obrátí život vzhůru nohama. Regina Ting Chen (Black Lightning) se zase představí jako oblíbená studentská poradkyně paní Kellyová a Grace Van Dien (Charlie Says) uvidíme v roli Chrissy, roztleskávačky a nejpopulárnější holky hawkinské střední skrývající temné tajemství. Krátkou zdravici nám poslali i sami bratři Dufferové, kteří se vedle omluvy za zdržené natáčení podělili i o svoje nadšení z nové řady.