STRANGER THINGS 4: Finální trailer předposlední řady převrací svět vzhůru nohama

Bada-bada-boom! Seriálová událost roku se těsně před páteční premiérou hlásí s nabušenou upoutávkou

Dočkali jsme se. Už tento pátek streamovací gigant Netflix vypustí první část netrpělivě vyhlížené předposlední řady své vlajkové lodi STRANGER THINGS. Ta vůbec poprvé opustí hranice indianského městečka a představí zbrusu novou multidimenzionální hrozbu, kterou bude oblíbená hawkinská parta likvidovat hned na několika frontách. O víkendu se celý svět obrátí vzhůru nohama a další kulervoucí ukázka slibuje, že to rozhodně bude stát za to.

Podleoficiální synopse se těsně před jarními prázdninami temnota vrátí do Hawkins a s ní přijde nová porce hrůz, děsivých vzpomínek i nebezpečí, ze kterého tuhne krev v žilách. Těšit se každopádně máme na tu největší a dosud nejtemnější sérii.

Čtvrtá sezóna nabídne celkem devět epizod a oproti předešlým řadám bude uvedena ve dvou částech. První várka složená ze sedmi dílů dorazí 27. května, zbývající dvě epizody pak uvidíme o měsíc později, a sice 1. července. Rozdělení na první pohled možná působí absurdně, podle streamera to ale vynahradí masivní stopáž, která bude mít v případě předposledního dílu hodinu a půl a finále naměří rovnou dvě a půl hodiny. Celkově tak budou Stranger Things 4 o více než pět hodin delší než kterákoliv dřívější série!