NA CO KOUKAT O VÍKENDU

Novinky na českém streamu

Krvežíznivé běsy z Polska, dystopické světy plné válek, miliardáři v ohrožení, démoničtí ajťáci z Asie nebo útok chlupatých koulí z kosmu. Tenhle týden patří Netflixu, který na českém trhu uvádí rovnou pět žánrových premiér. I tentokrát bude o víkendu na co koukat.

DÉMONI KRAKOVA (2022)

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální jevy a bojují s démony. V Krakově totiž bují temné síly, které je potřeba zkrotit. Polská fantasy série nabídne osm epizod plných dávných rituálů, děsivých přízraků i krvežíznivých potvor vycházejících ze slovanské mytologie. Nově sledujte online na Netflixu.

ČERNÝ KRAB (2022)

Noomi Rapace se spolu s týmem vojáků vydává na sebevražednou misi přes zamrzlé moře. Jejich cílem je dopravit záhadný balíček, jenž by mohl přinést smír a zachránit válkou zdecimovaný svět. Nikdo z nich ale nemá ani ponětí, co je čeká na nepřátelském území, ani komu mohou věřit. Švédský postapokalyptický thriller z dystopické budoucnosti najdete online na Netflixu.

KAPKY (2022)

Miliardář s manželkou dorazí na svoji luxusní chatu a přistihnou tam lupiče. To je ale situace! Jason Segel, Lily Collins a Jesse Plemons jsou hlavními aktéry v hitchcockovském thrilleru od scénáristy temných pecek jako Sedm nebo 8MM. Netradiční home invasion nervák je dostupný online na Netflixu.

THE CURSED (2020)

Streamovací gigant neustále rozšiřuje svoji nabídku jihokorejských seriálů a jeho nejnovějším přírůstkem je nadpřirozená série z roku 2020. V ní se ctižádostivá novinářka snaží odhalit pravdu o řediteli největšího IT konglomerátu v Jižní Koreji, který si svoje postavení vybudoval pomocí šamanismu a úzkého spojení s démonickými silami. Na její křížové výpravě jí pomáhá duchem posedlá dívka s děsivou schopností vrhat smrtící kletby. Všech dvanáct dílů si můžete pustit online na Netflixu.

ZACHRAŇTE SE! (2020)

Mladý pár z Brooklynu, který touží po digitálním detoxu, odjede na chatu daleko od civilizace a nemá ani ponětí, že právě začala mimozemská invaze. Dvojice hipsterů, která si bez youtubového návodu nenaseká ani dříví, se musí postavit chlupaté hrozbě z vesmíru v řízné sci-fi satiře. Od neděle 20. března sledujte online na Netflixu.