STRANGER THINGS 4: Plnohodnotný trailer láká na počátek konce i epickou válku s monstry

Neodvratné finále seriálového hitu se započne už v květnu a vezme nás děsivý výlet na druhou stranu

Začátek konce televizního fenoménu STRANGER THINGS je na spadnutí. Premiérové díly předposlední řady dorazí už na konci května a bude to pořádný rokenrol. Neflix se konečně vytasil s plnohodnotnou upoutávkou, která se vší pompou prořízla ono příslovečné ticho před bouří. Epická tříminutová ukázka za doprovodu osmdesátkových beatů Separate Ways rockerů Journey láká na blížící se válku s multidimenzionálními monstry v srdci samotného Hawkins. A protože nikdo není v bezpečí, vláda verbuje Eleven, zatímco Hopper bojuje svoji vlastní bitvu na Kamčatce a Max získává nadpřirozené shopnosti. Zdá se, že ty tři roky čekání budou stát opravdu za to!

Nová kapitola dorazí neobvykle ve dvou částech. Na vině je náročná produkce opakovaně zdržovaná pandemií covidu, nicméně první epizody netrpělivě očekávané devítidílné sezóny dorazí na obrazovky už 27. května a to ve výrazně posílené stopáži, která bude mít přes hodinu. Zbývající díly pak Netflix uvede jen o měsíc později, a sice 1. července.

Podle bratrů Dufferových se můžeme těšit na největší a dosud nejtemnější řadu, která by zároveň měla poskytnout odpovědi na ty nejpalčivější otázky týkající se seriálové mytologie. Dosavadní obsazení navíc doplní skutečná hororová ikona. Odsouzeného masového vraha, který zjevně hraje klíčovou roli pro nového záporáka z Upside Down, ztvární sám Robert Englund, jehož znetvořenou tvář v traileru nejde přehlédnout. Za měsíc nashle na druhé straně!