WEDNESDAY, SANDMAN, PŮLNOČNÍ KLUB a další. Netflix odhaluje ukázky ambiciózních žánrovek

Netflixovský Geeked Week 2022 je v plném proudu a přináší hotovou nálož parádních trailerů!

Streamovací gigant odstartoval druhý ročník virtuálního svátku všech geeků, kde formou trailerů, novinek i exkluzivních online panelů podrobně představuje svoji chystanou tvorbu. A hned zkraje potěšil hlavně fanoušky temných žánrů se sérií působivých upoutávek ambiciózních projektů, které za sebou mají hodně zvučná jména.

WEDNESDAY (2022)

Jenna Ortega se představuje jako nejpopulárnější člen Addamsovy rodiny v novém seriálu, který vznikal pod taktovkou Tima Burtona. A jen těžko bychom si mohli představit lepší představitelku. Po boku televizní Wednesday si dále zahrají Luis Guzmán nebo Catherine Zeta-Jones a v jedné z vedlejších rolí se dokonce objeví Christina Ricci, která oblíbené postavě před lety vtiskla onu jedinečnou osobnost.

SANDMAN (2022)

Král snu unikl ze své klece a hodlá napravit hříchy svých Snů a Nočních můr. Geniální komiks z pera Neila Gaimana se představí ve velkolepé adaptaci, která slibuje směs mýtů a temných fantazií spředených do deseti poutavých kapitol. Nová upoutávka ukazuje svět Snění i některé z jeho obyvatel a prozrazuje, kdy se Sandman konečně dostane na obrazovky.

PŮLNOČNÍ KLUB (2022)

V sídle s tajemnou historií se noc co noc scházejí členové Půlnočního klubu a pomocí zlověstných příběhů hledají stopy nadpřirozena. Pro ty, co byli, pro ty, co přijdou, pro nás i pro ty na druhé straně natočil Mike Flanagan seriálovou adaptaci hororových novel Christophera Pikea, které u nás vycházely pod značkou Stopy hrůzy.

1899 (2022)

Tvůrci mezinárodně uznávaného seriálu Dark přicházejí s dalším mysteriózním projektem, který nás vezme na vizuálně působivou plavbu lodí Kerberos, kde nic není, jak se zdá.

RESIDENT EVIL: LÉK (2022)

New Raccoon City mělo být rájem na Zemi. Jenže změna někdy není život, ale smrt. Seriál inspirovaný slavnou herní sérií s sebou přinese pořádnou dávku T-Viru.