KRÁLOVSTVÍ ZOMBIE: Celovečerní spin-off představí origin tajemné ASHIN ZE SEVERU

Netflix vypustil první trailer filmového sidequelu historické zombie pecky

Historická zombie řež z Jižní Koreje se vrací se speciální celovečerní epizodou. Netflix znovu otevře brány KRÁLOVSTVÍ ZOMBIE s filmovým spin-offem ASHIN ZE SEVERU. Ten představí origin mstivé dědičky džürčenské vesnice, která se objevila ve finále druhé řady. Krví prosáklý dvaadevadesáti minutový speciál dorazí ve druhé polovině července.

Podle oficiální synopse filmového pokračování se mladá Ashin stane obětí zrady vedoucí k vyvraždění její rodiny i celého kmene. Poháněna neukojitelnou touhou po spravedlnosti se dívka rozhodne pomstít a k její krvavé mstě jí má dopomoci tajemný objev. Tím by podle traileru měla být záhadná rostlina schopná přivést mrtvé zpět k životu a vedle Ashininy identity bychom se tak mohli dozvědět víc o samotném původu zombie epidemie sužující korejské království.

Podobně jako seriál vznikl i tento celovečerní sidequel podle nedokončené série internetových komiksů Kami no Kuni. Scénář k němu napsala autorka manhwa předlohy a stejně tak scénáristka její seriálové adaptace, Eun-hee Kim, a za kameru opět usedl Seong-hun Kim, režisér první řady Království zombie. V hlavních rolích se představí Jun Ji-Hyun, Byeong-eun Park, Roi-ha Kim a Si-ah Kim.

Království zombie: Ashin ze severu vychází na Netflixu už 23. července a podle první upoutávky se můžeme těšit na další nemrtvou pecku, která původnímu seriálu nezůstane nic dlužna.