Tom Holland bojuje proti zlu v nekompromisním thrilleru ĎÁBEL

Jsou lidé, co prostě patří do hrobu

Tom Holland spřádá plány proti bezbožnému kazateli Robertu Pattinsonovi v nekompromisním thrilleru z drsného amerického zapadákova. Hvězdně obsazenou adaptaci mrazivého románu Donalda Ray Pollocka ĎÁBEL (THE DEVIL ALL THE TIME) na podzim uvede Netflix.

Ďábel se odehrává mezi 2. světovou válkou a válkou ve Vietnamu v ohijském městečku Knockemstiff, kde se to jen hemží bizarními postavami. Nedostudovaný kněz Roy neváhá zneužívat důvěry svých věřících, zvrácený pár zase loví nevinné stopařky, zkorumpovaný šerif pracuje výhradně mimo zákon a válečný veterán Willard se snaží ulevit umírající ženě pomocí krvavých obětin. Uprostřed toho všeho stojí Willardův syn Arvin, který se za každou cenu snaží dát věci do pořádku. Je jen otázkou času, než ve městě propukne bouře nekontrolovaného násilí.

Filmovou adaptaci Pollockovy nevybíravé knihy napsal a natočil Antonio Campos, autor festivalových hitů Kup teď, Po škole a Simon Killer. Herecký ansámbl s Hollandem a Pattinsonem v čele doplní Bill Skarsgård (To), Mia Wasikowska (Purpurový vrch), Sebastian Stan (Captain America), Jason Clarke (Řbitov zviřátek), Riley Keough (Chata), Haley Bennett (Swallow) a Harry Melling (série Harry Potter).

Ty nejhorší zločiny, jakých je člověk schopen, odhalí Netflix už 16. září. Tady je první trailer, který vábí na ponurou atmosféru upoceného amerického středozápadu a hotové panoptikum zvrhlosti.