THE DEEP HOUSE: První trailer podvodní duchařiny od tvůrců francouzské řezničiny Uvnitř


Tvůrci intenzivní řezničiny Uvnitř a atmosférické fantasmagorie Livide připravili svěží pohled na klasické schéma strašidelného domu. Jejich novinka nazvaná THE DEEP HOUSE se ponoří na dno odlehlého francouzského jezera, kde se ukrývá tajemný barák s děsivou minulostí.

Dvojice youtuberů specializujících se na podvodní průzkumy se během svých toulek po zapadlých koutech Francie dozví o zachovalém sídle, které leží hluboko pod hladinou alpského jezera. Co zprvu považovali za unikátní nález, se ale záhy změní v divokou noční můru. Zatopený dům byl totiž dějištěm strašlivých zločinů. Oba potápěči uvíznou uvnitř, a zatímco jim docházejí zásoby kyslíku, zjišťují, že v domě nejsou sami.

Podvodní duchařinu kloubící nadpřirozenou hrůzu s klaustrofobickým prostorem napsalo a natočilo talentované tvůrčí duo z Francie, Alexandre Bustillo a Julien Maury. Mimo výše zmíněných titulů stáli oba autoři také za kruťárnou Among the Living nebo prequelem Leatherface – zrození. V hlavních rolích jejich nejnovějšího počinu se objeví Camille Rowe a syn slavného frontmana kapely The Rolling Stones, James Jagger.

The Deep House dorazí do francouzských kin 30. června. Kdy se film dostane do zbytku světa, zatím není známo. Letos v létě bychom se každopádně měli dočkat ještě uvedení předchozího snímku této režisérské dvojice, candymanovsky laděné městské legendy Kandisha.