NIGHT SKY: Sissy Spacek a J.K. Simmons objevili vesmírný portál v traileru mysteriózního sci-fi

Amazon představuje ambiciózní seriál o postarším páru ukrývajícím tajemství kosmických rozměrů. Je to dar nebo prokletí?

Oscarová dvojice Sissy Spacek a J.K. Simmons má svoje tajné místo ve vesmíru. Před lety na dvorku objevili tajemnou komoru, která funguje jako portál na jinou planetu. Svůj kousek ráje si stárnoucí manželé pečlivě hlídají, dokud jim do života nevstoupí záhadný mladík, a jejich kosmická komnata se záhy nepromění v něco, co si ani nedovedli představit.

Streamer Prime Video v magické upoutávce představuje novou osmidílnou sérii, která dává pozorování hvězd úplně nový význam. NIGHT SKY, jak se mysteriózní sci-fi projekt jmenuje, vzniklo ve spolupráci Amazon Studios a Legendary Television. Stojí za ním debutující scénárista Holden Miller, ale taky podstatně zkušenější Daniel C. Connolly, který už na svém kontě má televizní hity jako Drsný šerif nebo akční postapo Into the Badlands.

Vedle zvučné dvojice v hlavní roli si v seriálu dále zahrají Chai Hansen, Kiah McKirnan, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández a Adam Bartley. Kuriozitou je, že Simmonsovu postavu měl původně ztvárnit Ed O’Neill, kterého si jistě každý bude pamatovat jako Ala Bundu z kultovního sitcomu Ženatý se závazky. Z rodinných důvodů ale roli nakonec odřekl.

Kompletní první řada vychází 20. května na Amazon Prime Video.