ADDAMSOVA RODINA 2 láká do kin s dvojicí morbidních spotů

Výstřední dovolená podivínské rodinky nenechá kámen na kameni. Addamsovi se vracejí na stříbrná plátna s morbidním pokračováním animovaného hitu

Luskněte prsty, kultovní rodinka podivínů se vrací. Už tento čtvrtek se bizarní klan Addamsových vydá na morbidní dovolenou napříč českými a slovenskými kiny, aby utužil společné vztahy. Nic totiž nestmelí rodinu víc, než výstřední road trip. Bláznivé a tak trochu strašidelné dobrodružství ADDAMSOVA RODINA 2 nabídne tu pravou halloweenskou zábavu jak pro děti, tak dospělé.

Morticia a Gomez s jistým znepokojením sledují, jak jejich děti dospívají a začínají se vyhýbat rodinným večeřím a dalším společným aktivitám. Proto se rozhodnou upevnit rodinná pouta a vyrazit na poslední strašnou rodinnou dovolenou. Ve velkém karavanu se vydají na dalekou cestu napříč Amerikou, aby se opět sblížili a zažili nová vzrušující dobrodružství. Během svého nevšedního výletu se setkávají s ikonickými postavami Addamsovic světa i zcela novým podivíny.

Režie pokračování svého animovaného hitu z roku 2019 se opět ujali zkušení animátoři Greg Tiernan a Conrad Vernon. Scénář tentokrát napsali spoluautoři filmového Detektiva Pikachu, Dan Hernandez a Benji Samit. Film je uváděn s českým dabingem. Své hlasy postavám propůjčili herci Martin Písařík, Zuzana Ďurdinová, Lucie Kušnírová, Jana Köhlere, Viktor Dvořák a Jaroslava Brousková.

Přijďte s dětmi oslavit dušičkovou sezónu v kinech s morbidním pokračováním kreslených dobrodružství Addamsovy rodiny. Druhý díl startuje v kinech od 28. října.