ADDAMSOVA RODINA 2: Addamsovic klan vyráží na morbidní dovolenou

I když nás neradi vidí, my si jejich pokračování dáme rádi

Letošní halloween si v kině můžete užít i s dětmi. Na stříbrná plátna se vrací ADDAMSOVA RODINA 2. Podivínská rodinka od vedle konečně našla svoje místo v životě a se zapuštěnými kořeny se vydává na morbidní dovolenou do míst, kde žádný Addams dosud nebyl. Nové kraje bude tahle neurvalá famílie terorizovat už na konci října.

Moritica a Gomez jsou zaskočeni tím, jak rychle jejich děti dospívají a postupně se jim odcizují. Aby obnovili rodinného ducha, vytáhnou Wednesday, Pugsleyho a samo sebou i strýce Festera na poznávací road trip napříč Amerikou. Během nevšedního výletu se dostávají mimo svoje klasické zázemí a setkávají se jak s ikonickými postavami Addamsovic světa, tak zcela novým podivíny. Co by se tak asi mohlo pokazit?

Scénář k pokračování animovaného hitu z roku 2019 napsali Dan Hernandez a Benji Samit, spoluautoři filmového Detektiva Pikachu. Režie se opět ujali zkušení animátoři Greg Tiernan a Conrad Vernon. Kreslená Addamsova rodina se navíc může pochlubit opravdu působivým obsazením. Svoje hlasy postavám v originálním znění propůjčili Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Bette Midler nebo Snoop Dogg. Ve dvojce k nim přibude ještě Bill Hader, Wallace Shawn a Javon ‚Wanna‘ Walton, který coby Pugsley nahradí Finna Wolfharda.

Addamsova rodina 2 vyrazí na svoji bizarní dovolenou do českých a slovenských kin už 28. října.