JURSKÝ SVĚT KŘÍDOVÝ KEMP: Pátá řada bude poslední, slibuje teaser plný divoké akce

Zdá se, že se dočkali. Nový ostrov bude skutečně jejich poslední štací. Omladina z Křídového kempu míří do finále

Krátce po premiéře Nadvlády Jurského světa se naposledy vrátí rodinná dinosauří akce KŘÍDOVÝ KEMP. Přeživším dětem z Isla Nublar se sice podařilo uprchnout z ještěřího pekla, místo civilizace ale jejich cesta vedla na další ostrov, který je přinejmenším ještě podivnější, než ten předchozí. Nicméně s novým dobrodružstvím se jejich cesta blíží svému konci a je jenom příznačné, že se uzavře společně s filmovou trilogií. Vůbec první upoutávka pak slibuje pravděpodobně nejakčnější sezónu, kde se ústřední šestice bude muset vedle dinosaurů a robotických přisluhovačů postavit taky zlotřilým korporacím.

Po nečekaném odhalení ze závěru minulé řady na hrdiny čeká dosud nejtěžší zkouška. Jejich sabotáž Mantah Corpu se totiž stala osobní, následkem čehož se jeden z nich otočil k ostatním zády. O to víc se zbývající táborníci musejí semknutou, aby zvládli zachránit dinosaury a konečně se dostali domů.

Jurský park: Křídový kemp se své páté a zároveň finální řady na Netflixu dočká 21. července 2022, tedy měsíc a půl od uvedení poslední části nové dinosauří trilogie. A protože seriál se odehrává na pozadí filmových událostí, nemusíme se tak bát případných spoilerů.