JURSKÝ SVĚT NADVLÁDA: Velkolepý trailer slibuje epické vyvrcholení celé jurské ságy

Ekologická katastrofa se vymkla z rukou a dinosauři si nárokují, co bylo kdysi jejich. Tohle léto bude patřit prehistorickým ještěrům

Život si vždycky najde cestu. Netrpělivě očekávaný závěr jurské éry se představuje velkolepým tříminutovým trailerem, který působivě propojuje Park se Světem ve zcela novém prostředí ovládaném dinosaury. Letos v létě nás čeká opravdu strhující podívaná. Doufám jen, že dokáže dostát monstrózním očekáváním a podaří se jí navázat na onu spielbergovskou estetiku lépe, než předešlému Zániku říše.

JURSKÝ SVĚT: NADVLÁDA každopádně slibuje epický střed lidstva s prehistorickými potvorami, které už nejsou jen výsadou vzdálené minulosti, ale postupně si znovu dobývají své výsadní právo na planetě. Epické vyvrcholení série podle vlastního scénáře natočil Colin Treworrow, který stál už za první částí úspěšného rebootu nestárnoucí klasiky. Závěrečný díl představí nejenom úplně nové dinosauří druhy, ale taky svede dohromady obě party jurských trilogií. Těšit se pochopitelně můžeme na Chrise Pratta, Bryce Dallas Howard, Sama Neila, Lauru Dern, Jeffa Goldbluma, BD Wonga, Daniellu Pinedu, Justice Smitha, Isabellu Sermon nebo třeba Jakea Johnsona, Omara Sye, Scotta Haze, Dichen Lachman a Campbella Scotta.

Nadvláda dorazí do českých a slovenských kin 9. června 2022 prostřednictvím distribuujícího CinemArtu. Čekání si zatím můžete ukrátit Trevorrowem natočenou krátkometrážní akcí Battle at Big Rock nebo animovanou dinosauří sérií Jurský svět: Křídový kemp, která se odehrává paralelně s událostmi nové trilogie.