ÚNIKOVÁ HRA TURNAJ ŠAMPIÓNŮ: Sadistická hra na život a na smrt se rozjíždí podruhé

Kdo přežije, hraje znovu! První upoutávka pokračování popcornového nerváku přináší ještě větší výzvu než minule

Únikový thriller, který sympaticky spojil Kostku se Saw, se vrací s nášupem. Finále prvního filmu doslova rozkoplo vrátka pro další pokračování, přičemž první z nich dorazí už letos v létě. Únikovky tajemné organizace Minos vítají zpátky staré hráče a tentokrát jim připravili ještě větší výzvu než minule. Na přeživší čeká rovnou ÚNIKOVÁ HRA: TURNAJ ŠAMPIÓNŮ.

Nic netušící skupina šesti lidí se nevědomky ocitná uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby zůstali na živu… a zjišťují, že tuhle hru už jednou hráli.

Režijní stoličku druhé kapitoly nečekaného kasovního hitu znovu obsadil Adam Robitel, který mimo jiné stál za mrazivým found footage Šílenství Debory Loganové nebo čtvrtým Insidious s podtitulem Poslední klíč. Podle toho, co nedávno prozradil v rozhovoru pro magazín CinemaBlend, se pokračování zaměří na traumata, jež si hráči odnesli z předešlých únikových místností, a způsob, jakým tyto duševní otřesy ovlivní jejich dalším rozhodování. Scénář k druhému dílu napsala spoluautorka jedničky Maria Melnik spolu s Willem Honleyem, Danielem Tuchem a Orenem Uzielem. Do smrtícího labyrintu se vrátí Taylor Russell a Logan Miller. Nové tváře zastoupí Holland Roden, Indya Moore, Thomas Cocquerel, Carlito Olivero a Isabelle Fuhrman.

Popcornový nervák Úniková hra: Turnaj šampiónů uvidíme v českých kinech od 15. července.