TO NIC, DRAHÁ: Stepfordská panička Florence Pugh procitá z Matrixu v mysteriózním psychothrilleru Olivie Wilde

Třináctka z Dr. House představuje svůj nejnovější režijní počin v nadmíru mrazivém traileru

Olivia Wilde si opět odskočila za kameru a po svěží komedii Šprtky to chtěj taky přichází s dalším režijním počinem. Jen tentokrát vyměnila svérázný humor za stylizovaný retro thriller a natočila noční můru všech stepfordských paniček. Její novinka TO NIC, DRAHÁ se představuje parádní upoutávkou, která působí, jako když se hororová klasika Iry Levina střetne s Uteč během vysílání Truman Show.

Wilde ve své režijní druhotině sleduje Alici, ženu v domácnosti z 50. let, která žije s manželem v naoko dokonalém vztahu uprostřed idylické pouštní komunity. Záhy se však Alice začne obávat, že okouzlující společnost a všichni kolem ní za optimistickou fasádou možná skrývají znepokojivá tajemství.

Scénář k filmu napsala spoluautorka Šprtek Katie Silberman spolu s bratry Careyem a Shanem Van Dykeovými, kteří už na svém kontě mají béčkové horory Černobylské deníky a netflixovské Potichu. Inspirací jim údajně byly snímky posouvající hranice představivosti a reality jako jsou Inception nebo Matrix. V hlavních rolích se objeví Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Gemma Chan, Douglas Smith, KiKi Layne a sama režisérka Wilde.

Premiéra mrazivě vyhlížejícího psycho thrilleru To nic, drahá je naplánována na 22. září 2022, kdy dorazí do českých a slovenských kin.