Mysteriózní horor Antebellum cestuje prostorem i časem


Osud si ji vybral, aby ochránil ostatní před jejich minulostí. Tajemná novinka ANTEBELLUM ohýbá prostor i čas v dalším traileru.

Úspěšná autorka Veronica Henleyová je lapena v děsivé realitě. V zápase s vlastním vědomím musí odhalit šokující záhadu dřív, než bude pozdě.

Podle těch málo informací, které jsou dostupné, se film bude odehrávat ve dvou časových rovinách a vedle současnosti se podíváme na otrokářské plantáže ve druhé polovině 19. století. Termín antebellum totiž označuje období ekonomického rozkvětu amerického jihu závislého na otroctví, které trvalo až do občanské války Severu proti Jihu. S touto érou bude nějak souviset i děsivý zločin, kterému se Veronica pokusí zabránit.

Mysteriózní horor Antebellum od producentů snímků Uteč a My je tak dalším mrazivým kouskem tematizujícím rasové vztahy v Americe. Jde o celovečerní debut tvůrčího dua Gerard Bush a Christopher Renz, kteří jsou i autory scénáře. V hlavní roli nedobrovolné cestovatelky v čase se objeví zpěvačka Janelle Monáe. Ve vedlejších rolích uvidíme Kiersey Clemons, Erica Langeho nebo Jenu Malone.

Do zámořských kin se Antebellum podívá už 21. srpna. Česká a slovenská premiéra je prozatím odsunuta na neurčito.