APE VS MONSTER: První trailer mockbusteru Godzilly vs Konga láká na intergalaktickou bitku

Asylum chrlí další brakové perly. Svět je pořád ještě v pořádku

Světovým kinům momentálně dominují monstra. Epický duel Godzilla vs. Kong si už globálně stihl vytřískat přes 400 miliónů dolarů a nevypadá to, že by tržby nějak polevovaly. Není proto vůbec divu, že se na aktuální popularitě gigantických nestvůr chce za každou cenu přiživit i nechvalně proslulé studio The Asylum, které stojí například za legendární značkou Sharknado. Jejich nejnovější počin se všeříkajícím názvem APE VS. MONSTER proti sobě postaví dvě digitální obludnosti, co změří síly v intergalaktické rvačce o osud lidstva. První trailer láká nejenom na tradiční brakovou estetiku studia, ale i zmutovaného plaza, který připomene titulního ještěra z Emmerichova Godzilly s kly, co se až nápadně podobají těm od Gamery.

Podle prostinké oficiální synopse bude tenhle monstrózní mockbuster sledovat mimozemského hominida, co ztroskotá na Zemi. Během havárie ale dojde k uvolnění podivné zelené tekutiny, která způsobí jeho nepřirozený růst a promění pouštního ještěra v obří příšeru. Oba netvoři se tak musejí utkat v divokém boji o naši planetu.

Scénář k filmu napsal debutující George Michael Phillips a o produkci se už tradičně postarali veteráni studia, David Rimawi (Sharknado, Temné léto), David Michael Latt (Megažralok vs. obří chobotnice) a Paul Bales (Invaze zombie nácků). A jak už u Asyla bývá poslední léta zvykem, ve snímku nebude chybět ani béčkový veterán Eric Roberts.

Datum premiéry zatím nebyl uveden, ale vzhledem k právě probíhající monstermánii na sebe Ape vs. Monster určitě nenechají dlouho čekat.