Lulu Wilson zachraňuje rodinu v home invasion krváku BECKY


Becky už není tatínkova holčička. Tahle rebelantská puberťačka dokáže zatopit i sadistickým kriminálníkům. Ostatně, přesvědčte se sami v necenzurovaném traileru neurvalého home invasion thrilleru BECKY.

Tenhle akční krvák proti sobě staví patnáctiletou hororovou veteránku Lulu Wilson (Annabelle 2, The Haunting: Dům na kopci) a komika Kevina Jamese (Policajt ze sámošky), který si vůbec poprvé vyzkoušel zápornou roli. Vedle nich se ve filmu objeví Joel McHale (Zpátky do školy), Amanda Brugel (Příběh služebnice) nebo Robert Maillet (Agresivní virus). Scénář napsali Ruckus a Lane Skyeovi spolu s Nickem Morrisem, a za kameru usedla režisérská dvojice zodpovědná za nakažlivé Cooties (2014), Jonathan Milott a Cary Murnion.

Snímek sleduje čtrnáctiletou dívku, která po smrti matky odjíždí s otcem a jeho novou rodinou na víkendový pobyt u jezera. Místo znovunavázání harmonického vztahu je ale čeká nelítostný boj s nebezpečnými trestanci, kteří prahnou po něčem, co je ukryto uvnitř letního sídla.

Nový trailer je svižnou ochutnávkou zábavných násilností a dává tušit, proč si tenhle ostrý duel vzpurné teenagerky a nemilosrdného nácka vysloužil eRkový rating.

Becky premiéruje v amerických autokinech už dnes a zároveň vychází digitálně na VOD platformách.