CASTLE FREAK: Remake kultovní klasiky se představuje v prvním traileru

Giorgio má zase hlad!

Produkční studio Full Moon Features spojilo síly s ikonickým magazínem Fangoria, aby společně oživili hororovou klasiku CASTLE FREAK nedávno zesnulého režiséra Stuarta Gordona. Moderní remake brutálního béčka, které u nás vyšlo pod distribučním názvem Zámecká zrůda, vyjde začátkem prosince a bude věrný originálu.

Krátce po tragické nehodě, při níž přišla o zrak, se Rebecca dozvídá bizarní novinu. Její dávno ztracená matka zemřela a odkázala jí starobylý rodinný zámek. V domnění, že se dozví něco víc o své minulosti a matce, která ji opustila, se s kamarády vydává na místo. Její rodinná historie je ale mnohem temnější, než doufala. Ve zdech starého sídla se ukrývá temné tajemství, které by ji i její přátele mohlo stát život.

Gordonův film z roku 1995 vychází z gotické povídky H. P. Lovecrafta Vyděděnec. Jak je ale patrné z první upoutávky, nová verze výrazně posiluje lovecraftovské motivy. Trailer vedle Necronomiconu zmiňuje Prastaré a zároveň odhaluje tajemný kult vzývající Yog-Sothotha. Remake podle scénáře Kathy Charles natočil maskér a loutkař Tate Steinsiek. O praktické efekty tak s největší pravděpodobností nouze nebude.

Snímek vznikl pod producentským dohledem hvězdy původního filmu Barbary Crampton. Hudbu k němu složil dvorní skladatel italského režiséra Lucia Fulciho, maestro Fabio Frizzi. V hlavních rolích uvidíme Clair Catherine, Jakea Horowitze, Chrise Galusta a Emily Sweet.

Castle Freak vychází digitálně na VOD platformách už 4. prosince. Plakát a trailer najdete dole. Na Zámeckou zrůdu Stuarta Gordona se můžete podívat zcela zdarma na VOD platformě Full Moon Features.