WARHUNT: Mickey Rourke bojuje s démony v nadpřirozeném hororu z 2. světové války

Válečný brak postaví americkou armádu proti pekelné magii uprostřed nacistického Německa

Každá mise má svoje démony. A občas se za nepřátelskými liniemi objeví i ti doslovní. Nadpřirozeným mocnostem uprostřed nacistického území bude muset čelit sám Mickey Rourke ve válečném hororu WARHUNT. Se zlatou páskou přes oko a lehkým samopalem vyráží proti démonickým silám, aby zachránil přísně tajný náklad ze sestřeleného letadla. Venku je první upoutávka, která láká na dokonalou brakovou podívanou a slibuje hotový mix Overlorda s Psími vojáky říznutými Predátorem.

Podle oficiální synopse se film zaměří na záchrannou misi pátrající po důležitých materiálech z vojenského nákladního letadla, které se zřítilo uprostřed německého Černého lesa. Na místě nehody americký oddíl objeví oběšené nacistické vojáky a další zohavená těla pokrytá prastarými magickými symboly. Krátce na to jim selžou kompasy i jejich vlastní smysly a brzy se ocitají v obklíčení daleko hrůznějších nepřátel, než si kdy vůbec dokázali představit.

Nadpřirozený snímek zasazený do turbulentního roku 1945 podle vlastního scénáře natočil oslavovaný concept artist Mauro Borrelli, který spolupracoval s takovými hollywoodskými velikány jako je Francis Ford Coppola, Tim Burton nebo Quentin Tarantino. Nutno ale podotknout, že jako režisér má na svém kontě jen dvojici nevýrazných duchařin a nepříliš zdařilý sci-fi thriller Mimozemská invaze s Wesleyem Snipesem. Tak snad mu démonické čarodějnice z nacistického Německa půjdou na ruku víc. Pekelným silám se ve filmu vedle Rourkea postaví také Robert Knepper, na kterého si jistě vzpomenete jako démonického T-Baga z Útěku z vězení, a Jackson RathboneTwilig Ságy nebo barkerovské adaptace Dread.

Premiéra je naplánována 21. ledna 2022, kdy bude WarHunt nasazen do zámořských kin a zároveň se dočká online uvedení na VOD platformách prostřednictvím distribuční společnosti Saban Films.