RAVAGE: Buranský survival inspirovaný Texaským masakrem


Chtěla nafotit krásy člověkem nedotčené přírody, místo toho se stala svědkem násilného činu. Lapena nemilosrdnými zločinci, mladá fotografka se musí probojovat na svobodu v buranském indie survivalu RAVAGE.

Když Teddy Grennan, zakladatel filmového festivalu v Sun Valley, četl novinový článek o vlivu pesticidů na dobytek, zaujalo ho prohlášení jednoho z farmářů. Ten tvrdil, že vnitřek krávy je jedno z nejtoxičtějších prostředí na světě, protože stráví cokoli, co se do ní nacpe. Grennana okamžitě začal uvažovat nad tím, co by se stalo, kdyby do takového prostředí nacpal člověka. Výsledkem je jeho režijní debut o ostřílené fotografce divoké přírody, která se octne uprostřed kruhu brutálního násilí. Její trýznitelé ovšem netuší, že kvůli své profesi prošla výcvikem survivalistů a je odhodlána bojovat.

Snímek premiéroval v srpnu minulého roku na festivalu Genre Blast a o čtyři měsíce později vyhrál hlavní cenu na New York City Horror Film Festivalu. Scénář si napsal sám Grennan a do hlavních rolí obsadil Annabelle Dexter-Jones (Záhada Silver Lake), Roberta Longstreeta (Doktor Spánek, Halloween zabíjí) a démonického Bruce Derna (Freaks, Lidé z předměstí). První trailer pak nezapře svoji inspiraci u krále buranské exploatace, Texaského masakru motorovou pilou (1974), a zejména ve druhé polovině dá vzpomenout na povedený survival AdamaWingarda You’re Next (2011).

Ravage dorazí do zámořských kin 14. srpna a jen o týden později vyjde digitálně ve VOD distribuci.