THE OTHER SIDE: Švédská duchařina děsí prvním trailerem


Neviditelní kamarádi jsou běžnou součástí dětského světa. Když ale přestanou být imaginárními, je třeba mít se na pozoru. Švédská duchařina THE OTHER SIDE (ANDRA SIDAN) se představuje v atmosférickém traileru, který slibuje poctivé severské strašení.  

Film sleduje tříčlennou rodinu, která se přestěhuje do malého dvojdomku na předměstí. Z neobydlené části domu začnou slýchat podivné zvuky a brzy zjistí, že druhý byt není tak úplně prázdný, jak si původně mysleli.

Zápletka možná nezní bůhvíjak originálně, první upoutávka ale strašidelnými monety rozhodně nešetří a láká jak na mrazivou atmosféru, tak povedeného bubáka skrývajícího se v útrobách domu. My se rozhodně těšíme. Pořádný švédský horor tu totiž nebyl od… vlastně od dob chmurné upířiny Ať vejde ten pravý.

The Other Side napsali a natočili Tord Danielsson a Oskar Mellander jako svůj celovečerní debut. V hlavních rolích uvidíme Dilan Gwyn (Z onoho světa), Henrika Norléna (Slunovrat) a Linuse Wahlgrena. Ve Švédsku snímek premiéroval 23. října, kdy se podívá do dalších zemí, zatím není známo. Dole najdete první mezinárodní upoutávku a plakát.