GREAT WHITE: Australská žraločina od tvůrců Útesu smrti

Koukněte na první trailer námořního nerváku podle skutečné události

Jestli vám žraloci v posledních letech chybí stejně jako nám, máme pro vás skvělou zprávu. Lidožravý obr se vrací v australském nerváku GREAT WHITE od producentů Útesu smrti.Obávaný predátor z hlubin si tentokrát počíhá si na skupinu ztroskotaných turistů, kteří se ocitli v otevřených čelistech oceánu.

Letecký výlet na vzdálený atol se rychle mění v hotovou noční můru, když hydroplán ztroskotá na otevřeném moři a pětice cestujících uvízne v malém záchranném člunu desítky mil od nejbližšího pobřeží. Aby přežili, musí čelit nepříznivým živlům a děsivé hrozbě ukrývající se pod hladinou.

Scénář, který napsal producent Michael Boughen (The Loved Ones), vychází ze skutečných událostí. Spolu s debutujícím režisérem Martinem Wilsonem usilovali o vytvoření realistického snímku, který pracuje primárně s prapůvodním strachem z hlubin. Aby docílili kýženého efektu na diváka, úzce spolupracovali s production designérem Adamem Headem (Útes smrti) a kombinovali různé techniky snímání. Pro potřeby snímku bylo dokonce vyrobeno hned několik animatronických žraloků. V hlavních rolích se představí Katrina Bowden (Tucker & Dale vs. Zlo), Aaron Jakubenko, Tim Kano, Kimie Tsukakoshi a Te Kohe Tuhaka.

Great White by měl do australských kin dorazit v průběhu léta.