Antologie LOVE DEATH + ROBOTS se vrací s další porcí brutální zábavy

Nová upoutávka násilnostmi a hrůznými výjevy rozhodně nešetří

Kreslená antologie multižánrových kraťasů pro dospělé se vrací s další sérií provokativních příběhů. LOVE, DEATH + ROBOTS 2. ČÁST nás vezme nejenom do vzdálených nehostinných světů, ale dopřeje nám i celou řadu znepokojujících setkání blízko domova. Tam, kde první trailer působil rozvážnějším dojmem a cílil primárně na existencionální aspekty projektu, se nová upoutávka doslova urvala ze řetězu a slibuje pořádnou porci ultra brutální zábavy.

Sérii tematických animovaných povídek od těch nejlepších animátorů z celého světa dal dohromady režisér Tim Miller společně s producenty Davidem Fincherem, Jennifer Miller a Joshuou Donenem. Silný tvůrčí tým nově doplnila ještě oceňovaná režisérka Jennifer Yuh Nelson (animovaný Spawn, Kung Fu Panda 2 a 3), která na vznik druhé řady dohlížela z pozice showrunnerky. Mimoto je autorkou úvodní epizody nové sezóny.

Jednotlivé epizody seriálu představují mozaiku různých animačních stylů, která stejně zběsile jako techniku míchá i všemožné žánry. Ne nadarmo se Love, Death + Robots za svou rozmanitost a osobitý přístup dočkalo hned dvou prestižních cen Emmy. Jeho druhá část vychází už v pátek 14. května. Pokud jste ještě nezačali, do té první se můžete pustit už teď na Netflixu. Volume 3 se pak přiřítí v průběhu roku 2022.