Mimózní upíři dovádějí v temnotách s novým trailerem


Už jen párkrát otevřeme víko rakve a druhá řada seriálového hitu CO DĚLÁME V TEMNOTÁCH je tu. Po náloži zábavných teaserů proto stanice FX Networks konečně servíruje i první plnohodnotnou upoutávku. Takže co nás čeká v temnotách?

Podle oficiální synopse se Nandor, Laszlo a Nadja pokusí proniknout do světa lidských oslav Super Bowlu i kultury internetových trollů. Zároveň se budou muset vypořádat se svým spolubydlícím Colinem, energetickým upírem opilým svou nově nabitou mocí. Do cesty se jim ke všemu připlete čarodějnický koven, nekromanti, zombie a dokonce skupina lovců upírů. Trailer navíc slibuje, že svou pokrevní linii hodlá brát vážně i lidský familiár Guillermo.

Vampýrský mockument podle stejnojmenného celovečerního filmu, který nahlíží pod pokličku každonočních aktivit mimózní trojice upírů ze Staten Islandu, se vrací už 15. dubna, kdy startuje na FX Networks. Následně se přesouvá na streamovací službu Hulu, s čímž souvisí i jedna dobrá zpráva.

Od 2. dubna bude kompletní první řada Co děláme v temnotách dostupná na HBO GO! Ta druhá na sebe jistě nenechá dlouho čekat.