Sabrina čelí nadpozemským hrůzám v novém traileru finální řady

Pekelná jízda s prastarými stvůrami

Počtvrté a naposled. Kiernan Shipka bojuje proti prastarým mocnostem v novém traileru závěrečné řady čarodějnického hitu SABRININA DĚSIVÁ DOBRODRUŽSTVÍ. Finální kapitola se začne psát příznačně na samém sklonku roku.

Greendale se ocitá v hledáčku zlých sil a Sabrinin nový životní styl bere za své. Z těch nejtemnějších hlubin povstala prastará hrozba vedená samotnou Nicotou a čarodějky musí spojit síly se smrtelníky, aby společně odvrátili konec všeho. Zatímco se schyluje k děsivému souboji nadpřirozených sil, Nick se snaží získat zpátky Sabrinino srdce.

Přestože Sabrina patří k nejpopulárnějším titulům Netflixu, rozhodla se streamovací služba seriál po čtyřech sezónách ukončit. Nic na tom nezměnila ani masivní petice, kterou v létě podepsali statisíce fanoušků. Čtvrtá část televizní adaptace stejnojmenného komiksu od Roberta Aguirre-Sacasy, který je zároveň autorem seriálu, tak bude definitivně poslední. Nicméně je nutné podotknout, že jedním z producentů je Warner Bros. Television. Konec na Netflixu by tak nutně nemusel být úplným koncem značky. Je dost dobře možné, že se titul někdy v budoucnu přesune pod konglomerát WarnerMedia a bude pokračovat na jejich službě HBO Max.

Sabrinina děsivá dobrodružství – část 4 dorazí na Netflix stylově 31. prosince a dočká se celkem osmi hodinových epizod.