ABANDONED: Emma Roberts přichází o rozum ve starém domě s pohnutou minulostí

První trailer hvězdně obsazené prvotiny režírujícího herce Spencera Squirea slibuje mrazivý sestup do spirály šílenství

Kdo se bojí, nesmí kupovat nemovitosti. Emma Roberts a její filmový manžel John Gallagher Jr. se do toho vrhají po hlavě a pořizují si opulentní farmu s pěkně temnou minulostí. Ta se brzy začne ozývat, když jim podivínský soused Michael Shannon prozradí, k čemu tam ve skutečnosti došlo. Jejich postupný propad do šílenství nezachrání ani Paul Schneider. Vertical Entertainment láká na hvězdně obsazený horor ABANDONED, který by mohl rozvířit žánrové vody letní okurkové sezóny. První trailer je venku, ale raději k němu přistupujte opatrně. Prozrazuje toho totiž zbytečně moc, včetně jednoho z filmových twistů.

Snímek debutujícího režiséra Spencera Squirea, který spolu napsal s autory oslavované televizní antologie R.L. Stine’s The Haunting Hour Erikem Pattersonem a Jessicou Scott, sleduje vyhrocený vztah mladých manželů Sáry a Alexe utíkajících před nesnázemi na venkov. Zoufale toužící po změně, neváhají s koupí dávným zločinem pronásledované usedlosti. Jenže problémy zjevně nadpřirozeného charakteru si je najdou i tady a Sářina křehkost se záhy vystupňuje do stavu psychózy ohrožující nejenom ji, ale i jejího novorozeného syna.

Premiéra Abandoned je naplánována na 17. června, kdy bude uveden do zámořských kin, a jen o týden později se objeví na VOD platformách.