Vin Diesel vstává z mrtvých jako Bloodshot

Smrt je jenom začátek

Napůl člověk, napůl zbraň.

Vin Diesel (Černočerná tma, Riddick) se představí jako Ray Garrison. Voják, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako supevoják Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze jeho tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Neví, co je skutečné a co je lež. Tenhle ultimátní stroj na zabíjení ale brzy prozře z ďábelských plánů a postaví se proti organizaci, která ho stvořila.

Snímek BLOODSHOT je režijním debutem Dave Wilsona (Love, Death & Robots) podle stejnojmenného komiksu. Tohle moderní Frankensteinovo monstrum společně vytvořili Kevin VanHook, Don Perlin a Bob Layton. Bloodshot se poprvé objevil v roce 1992 v komiksových sériích Eternal Warior a Rai. Jde o vůbec první filmovou adaptaci vydavatelství Valiant Comics.

Vedle Diesela se ve filmu objeví Toby Kebbell (RocknRolla, Kong: Ostrov lebek), Eiza González (seriálové Od soumraku do úsvitu), Michael Sheen (Underworld, Apostle), Sam Heughan (Cizinka) a Guy Pearce (Dravci, Prometheus) jako manipulátorský tvůrce supervojáků.

Koukněte na nový trailer, který láká na spoustu vymazlené akce a rozstříleného Diesela. Bloodshot startuje v kinech už 12. března.