TERRIFIER 2: Art je zpátky a kuje něco ďábelského!


Art the Clown se vrací. A bude to pořádné maso! Režisér Damien Leone zveřejnil první upoutávku z krvavého návratu ikonického zabijáka v TERRIFIER 2.

Oživen zlovolnými silami, vraždící klaun míří zpátky do městečka Miles County, které se ještě nevzpamatovalo z jeho minulého řádění. Halloweenskou noc plnou krveprolití tentokrát prožije dospívající dívka Sienna a její mladší bratr.

Nezávislé horory mají oproti těm studiovým jednu velkou výhodu. Jejich autoři můžou svoje nápady realizovat s naprostou tvůrčí svobodou. Jedinou limitací jim jsou finanční prostředky. Obě tyto výsady ve svůj prospěch dokonale využil režisér a scénárista Damien Leone, který na klasických postupech osmdesátkových hororů vystavěl moderní „video nasty“ řezničinu Terrifier. Tohle nebývalé zjevení nejen na poli nezávislé produkce posunulo filmové násilí zase o nějaký ten kus dál a dalo světu zabijáka, z něhož se doslova přes noc stala ikona. Bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme pokračování.

Leone slibuje, že Terrifier 2 bude nekompromisní dvojkou, co se nezastaví před ničím. Zároveň láká na scénu tak šokující a brutální, že se podle všeho zapíše do dějin filmového hororu. Jen na její realizaci vybral prostřednictvím crowdfundingové kampaně částku, která dvojnásobně převyšuje rozpočet prvního filmu. Jako zvrhlý klaun Art se znovu objeví David Howard Thorton a jeho ženský protějšek si tentokrát zahraje Lauren LaVera. Ve vedlejší roli se pak objeví i Felissa Rose ze Sleepaway Campu.

Nebudeme vám nic nalhávat. Terrifier dostal i nás a na jeho pokračování se těšíme přímo pekelně. První teaser navíc dává tušit, že Leone nezůstane jen u planých slibů a Artův návrat bude opravdu stylový. Snad se ho teda dočkáme ještě letos.