Z DEAD END: Bizarní apokalypsa, při které z nebe prší zombies

Konec světa jako žádný jiný!

Mysleli jsme, že už jsme viděli všechno. Mýlili jsme se. Režisér Robert Resto připravuje zcela nový pohled na zombie apokalypsu. Ta se překvapivě přiřítí shůry a potěší zejména příznivce absurdního braku. V novém snímku Z DEAD END totiž z nebe budou pršet oživlé mrtvoly.

Malé coloradské městečko se zrovna připravovalo na oslavy Dne nezávislosti, když v tom z nebe začaly padat zombie. Nikdo nemá nejmenší tušení, odkud se vzaly ani proč k podivné invazi najednou došlo. Podaří se vůbec někomu přežít neustávající nemrtvý déšť, který zvedá hladiny zombies po celém světě?

Scénář k Z Dead End si napsal sám Robert Resto a na jeho realizaci momentálně vybírá potřebné finance prostřednictvím crowdfundingové kampaně na Indiegogo. A nutno dodat, že se mu podařilo vybrat už dvojnásobek požadované částky. Samotné natáčení by mělo začít ve druhé polovině roku, už teď se ale kolem celého projektu motají zajímavé osobnosti. Speciální efekty pro film vytvoří oceňovaný maskér Joe Castro, který spolupracoval například s legendárním Herschellem Gordonem Lewisem a podílel se na sériích Noc démonů nebo Vládce prokletých přání. V hlavních rolích se představí Felissa Rose (Sleepaway Camp), Dave Sheridan (Vyvrženci pekla), Robert LaSardo (Rallye smrti), Robert Allen Mukes (Dům tisíce mrtvol) a prezidenta Spojených států si zahraje někdejší James Bond, George Lazenby. Dokonce se šušká o tom, že v jedné z vedlejších rolích by se měl objevit sám Roger Corman.

Dole najdete konceptní upoutávku, která představuje poetiku projektu v celé její bizarnosti. Vznik snímku můžete podpořit pod tímto odkazem.