THE OWNERS: Maisie Williams se vloupala do špatného baráku


Ještě než ji zavřou do superhrdinského ústavu, čeká Maisie Williams nepodařená vloupačka v home invasion thrilleru THE OWNERS podle oceňovaného francouzského komiksu.

Mysleli si, že naplánovali dokonalou loupež. Postraší majitele honosného domu a odejdou se sejfem plným peněž. Velice záhy ale zjistí, že jejich zamýšlené oběti jsou mnohem nebezpečnější, než by si dokázali představit. Postarší manželé jsou ve skutečnosti párem pěkně vyšinutých psychopatů. Na mladé zloděje tak místo rychlého výdělku čeká divoký boj o přežití.

The Owners jsou adaptací komiksu Une Nuit de Pleine Lun (Noc úplňku) od legendárního belgického kreslíře Hermanna Huppena (Jeremiah, Bernard Prince) a scénáristy Yvese H. Jejich filmovou verzi napsal Julius Berg spolu s Mathieu Gompelem, kteří přenesli děj z francouzského venkova do rurální Anglie. Berg snímek zároveň i režíroval. Vedle Williams se ve filmu představí Sylvester McCoy (7. Doctor Who), Rita Tushingham (Last Night in Soho), Jake Curran (Pach krve 3, Hvězdný prach), Ian Kenny a Andrew Ellis.

Film vychází 4. září ve vybraných zámořských kinech a zároveň digitálně na VOD platformách. Koukněte na trailer, který slibuje intenzivní mix Smrti ve tmě Fedeho Alvareze a loňských Villains s Maikou Monroe a Billem Skarsgårdem.