ABYSSAL SPIDER: Ze dna oceánu útočí obří pavouci!

Už i Taiwan má svoje Asylum

Žraločí fetiš zjevně dosáhl svého vrcholu. Na Taiwanu si proto řekli, že je potřeba přijít s něčím novým. Z hlubin Tichého oceánu tak povstává gigantický mořský arachnid ABYSSAL SPIDER. A první trailer kupodivu nevypadá vůbec zle. I když na rozdíl od plakátů svoje titulní monstrum zatím neukáže.

Bývalý záchranář Ajie před lety přišel o všechny svoje kolegy při snaze zachránit posádku potápějícího se tankeru. Tehdy na ně cosi zaútočilo. Nyní se vrací na moře jako rybář odhodlaný překonat temné stíny minulosti. Když ale jejich loď zareaguje na volání o pomoc a vytáhne z vody mladou ženu, začnou se dít podivné věci. Nejen, že rybáři přijdou o zásoby jídla a pitné vody, několik členů posádky někdo strčí přes palubu. A ke všemu se na ně řítí obrovská bouře. To největší nebezpečí přesto číhá pod hladinou.

Tenhle podmořský pavoučí teror napsal a natočil taiwanský specialista na béčkové žánrovky Joe Chien. Veškeré podrobnosti ohledně monstra zatím drží pod pokličkou. Prozradil ale, že půjde o tradiční eko-horor, ve kterém se příroda vypořádá se všemi, co narušili její přirozený řád. A pavouků bude hned několik. Obřích i těch malých.

Taiwanská premiéra Abyssal Spider je naplánována na 11. září. Dole najdete trailer a povedené plakáty.