Scooby-Doo spojí síly s Elvírou v novém halloweenském speciálu


Scooby-Doo dostane svůj první halloweenský speciál. Tentokrát budou muset Záhady s.r.o. spojit síly s legendární Elvírou, aby zarazily ďábelský plán záporáka z Batmanovského univerza.

Místo sladké koledy letos na Scoobyho čeká další zapeklitý případ. Z Arkhamského blázince totiž uprchl Jonathan Crane známý jako Scarecrow a otrávil veškerou úrodu dýní v malém městečku Crystal Cove. Neškodné sváteční lucerny rázem přerostly v zuřivá monstra, a pokud je Scoobyho gang spolu se svými přáteli nezastaví v čas, postihne město jedna gigantická katastrofa.

HAPPY HALLOWEEN, SCOOBY-DOO! napsal a natočil Maxwell Atoms, tvůrce černohumorné animované pecky Grim & Evil. V originálním znění už tradičně uslyšíme Franka Welkera v roli Freda i Scoobyho, Grey Griffin jako Daphne, Matthewa Lillarda coby Shaggyho a Kate Micucci jako Velmu. Elvíru namluví Vládkyně temnot, Cassandra Peterson osobně, a sám sebe nadabuje komik a popularizátor vědy Bill Nye.

Halloweenské dobrodružství Scoobyho party vyjde na podzim digitálně a na DVD. Koukněte na první trailer, který slibuje další třeskutý crossover s tou správnou dušičkovou atmosférou.