Netflix odhaluje počátky Nenávisti

Dočkáme se kýžené resuscitace japonské duchařské legendy?

Každá legenda má svůj počátek. Japonská hororová frančíza Ju-On se vrací s novou televizní sérií, která pátrá po původu kletby ikonického domu Saekiových. Co se dělo před příchodem Kayako s Toshiem odhaluje NENÁVIST: POČÁTKY.

Některé emoce jsou natolik silné, že přetrvávají i po smrti. A některé značky jsou zase natolik výnosné, že je prostě nejde nechat zemřít. Studio NBCUniversal Entertainment Japan proto spojilo síly s Netflixem, aby vedle nedávného amerického rebootu otevřelo další kapitolu Nenávistné rodiny. Tentokrát v podobě televizního seriálu, který se zaměří na děsivé události předcházející tomu, co před více než dvaceti lety odstartoval režisér Takeshi Shimizu.

Připravte se na šest hrůzných epizod, které nevybíravým způsobem ukazují ty nejodpornější stránky lidské povahy. Podle prvních recenzí Počátky využívají všech osvědčených aspektů franšízy a zároveň se jim daří vytvářet nová pravidla, které Nenávisti vtiskují notnou dávku nepředvídatelnosti. V pořadí už čtrnáctý příspěvek série tak dle všeho úspěšně resuscituje někdejší slávu celé značky.

Nenávist: Počátky je ode dneška dostupná pouze na Netflixu.