THE WOLF OF SNOW HOLLOW: Na horách číhá vlkodlak

Fargo říznuté vlkodlačím filmem

Zesnulý Robert Foster ve své poslední filmové roli loví krvelačnou bestii. Oceňovaný režisér, scénárista a herec Jim Cummings představuje v první upoutávce svůj nejnovější autorský projekt, sněžný vlkodlačí horor THE WOLF OF SNOW HOLLOW.

Malé horské městečko zachvátila hrůza. S každým úplňkem se objevují další zmrzačená těla tamních obyvatel. Šerif Hadley se snaží záhadného zabijáka dopadnout. Vyšetřování ale komplikuje psychické zhroucení jeho zástupce, strážníka Marshalla. Ten zrovna prochází osobní krizí a odmítá uvěřit, že by za vraždami mohl stát vlkodlak.

Jim Cummings nás doslova nadchnul svou černohumornou indie komedií Thunder Road. O to víc nás těší, že jeho dalším počinem je právě horor. Stejně jako v předešlém snímku, i tady si sám střihne roli labilního policisty, jehož okolnosti tentokrát postaví do čela vyšetřování případu, který nedokáže brát vážně. Ve své poslední roli si vedle něj zahraje nedávno zesnulý Robert Foster (Twin Peaks: The Return) a v roli Cummingsovy parťačky se objeví Riki Lindhome (Na nože).

The Wolf of Snow Hollow vychází v amerických kinech a stejně tak i na VOD službách už 9. října. Dole najdete první upoutávku, která láká osobitnou atmosférou a připomene Fargo říznuté vlkodlačím filmem.