Dexter se vrací na obrazovky

Drasticky dojemný Michael C. Hall ještě neřekl svoje poslední slovo

Přes den policejní specialista, v noci sériový vrah. Michael C. Hall si zopakuje ikonickou roli miláčka Dextera Morgana. Oblíbený zabiják s jedinečným smyslem pro humor a přísným etickým kodexem se totiž vrací. Kabelová stanice Showtime objednala novou desetidílnou sérii, která naváže na kultovní seriál DEXTER.

Taky vám při té zprávě v hlavě automaticky naskočila titulní znělka od Rolfa Kenta? Není se čemu divit. Z Dextera se stal celosvětový fenomén, jehož titulní hrdina si svou mnohovrstevnatostí a cynickým výhledem na svět získal miliony diváků. Seriál má na svém kontě celkem osm sezón a dodnes svou kvalitou převyšuje většinu současné televizní tvorby. Stanice Showtime si toho je moc dobře vědoma a nezamýšlela v seriálu jakkoliv pokračovat.

Původní showrunner Clyde Phillips spolu s hlavní hvězdou ale údajně přišli s natolik zajímavým námětem, že ho vedení kabelové televize prostě nemohlo ignorovat a dalo nové sérii zelenou. Ta podle všeho naváže přímo na finále osmé řady. Samotné natáčení by mělo odstartovat začátkem roku 2021 a premiéry bychom se měli dočkat na podzim téhož roku. Budeme doufat, že Showtime ví, co dělá, a má opravdu dobrý důvod k tomu, aby Dextera rušila ze zaslouženého odpočinku.