WRONG TURN: Sedmý díl série představí zbrusu nové záporáky

Od ledna už zase v lesích nebude bezpečno

Taky to cítíte? To je nový Pach krve! Dnes už kultovní vyvraždovačka dostane filmový reboot. V pořadí už sedmý přírůstek do rodiny zmutovaných kanibalů se jmenuje jednoduše WRONG TURN a první trailer slibuje další poctivou vybíjenou nešťastných turistů.

Během výšlapu na Appalačskou stezku narazí parta kamarádů na nepřátelskou skupinu lidí, která si říká „The Foundation“ (což měl původně být i podtitul samotného snímku). Jedná se o komunitu, která v horách žije už od dob občanské války a pomalu buduje základy nového národa. A na každého vetřelce mají nastražené smrtící pasti.

Scénář k sedmému filmu napsal Alan B. McElroy, autor původního Pachu krve. Ten se pokusil vtisknout čím dál tím vyčpělejší značce alespoň náznak něčeho nového a vyměnil zdegenerovanou rodinu za vyšinutou organizaci vlastenců. Za kameru tentokrát usedl Mike P. Nelson, tvůrce velmi slušného post-apokalyptického béčka The Domestic. V hlavních rolích se představí Matthew Modine, Emma Dumont, Damian Maffei, Charlotte Vega nebo Bill Sage.

Premiéra Wrong Turn je naplánována na 26. ledna 2021, kdy se na jeden jediný promítací den objeví v zámořských kinech, a následně bude uveden online na VOD službách.