WRONG TURN: Reboot Pachu krve se připomíná novým trailerem


Kdo se odváží vstoupit na jejich půdu, už se nikdy nevrátí. Kultovní slasher Pach krve fasuje po pěti pokračováních filmový reboot. Ten se jmenuje jednoduše WRONG TURN a vymění zmutované kanibaly za zfanatizovanou komunitu vlastenců. Druhý trailer ve větší míře odhaluje nové záporáky a láká na poctivé vyvražďovací řemeslo. A nutno podotknout, že to zatím vypadá mnohem líp, než poslední čtyři díly série.

Během dobrodružného výšlapu na Apalačskou stezku se parta přátel vydává mimo turistické trasy. Navzdory všem varováním tak vstoupí na území zradikalizovaných horalů, co si říkají “The Foundation“. Jejich společenství žije v horách už od dob občanské války, kde buduje základy nového národa. A svůj způsob života jsou rozhodnuti bránit za každou cenu.

Scénář k sedmému filmu série napsal autor původního Pachu krve, Alan B. McElroy, který sese výměnou ústředních záporáků pokusil vtisknout značce alespoň náznak něčeho nového. Za kameru tentokrát usedl Mike P. Nelson, jenž stál za velmi slušným post-apokalyptickým béčkem The Domestic. Do hlavních rolí byli obsazeni Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, Damian Maffei nebo Bill Sage.

Premiéra Wrong Turn je naplánována na 26. ledna, kdy se na jeden jediný promítací den objeví v zámořských kinech. Přesně o měsíc později, tedy 26. února, pak vyjde online na VOD platformách.