Dalším projektem Roba Zombieho bude filmový reboot kultovního sitcomu The Munsters

Režisér Domu tisíce mrtvol oživí seriálovou klasiku ze 60. let

Hudebník a režisér Rob Zombie oficiálně potvrdil zvěsti, které už několik měsíců kolují internetem. Za svůj další film vybral si reboot kultovního amerického sitcomu ze 60. let The Munsters. Jak tvůrce uvedl na svém Instagramu, o realizaci projektu usiloval posledních 20 let.

Komediálně hororový seriál sledující podivnou transylvánsko-americkou rodinu od vedle se vysílal od září 1964 do května roku 1966 a běžel paralelně s konkurenční Rodinou Addamsových. Dočkal se celkem jedenasedmdesáti epizod, včetně jednoho velikonočního speciálu, a byl ukončen po druhé sérii pro nízkou sledovanost, následován ještě celovečerním dobrodružstvím Munster, Go Home!. Svérázná satira tematizující dobové rodinné hodnoty s popularitou klasických monster chytla svůj druhý dech až v 80. letech s reprízou ve večerním vysílání kabelové stanice Nickelodeon, kdy si Munsterovi u diváků vydobyli kultovní statut.

Zombie se nikdy netajil svou láskou k seriálu a prohlašoval, že každou epizodu viděl nejméně sedmnáctkrát. Munsterovými je dokonce inspirován jeho nejslavnější song Dragula z debutového sólo alba Hellbilly Deluxe. Připravovaný reboot vznikne v produkci Universal Studios a rocker si k němu sám napsal scénář. Podle dosud nepotvrzených informací, s nimiž přišel server Murphy’s Multiverse, by se ve filmu měli objevit všichni Zombieho obvyklí spolupachatelé. Hlavu rodiny Hermana Munstera si údajně zahraje Jeff Daniel Phillips (The Lords of Salem, 3 From Hell) a Lily Munsterovou ztvární režisérova manželka Sheri Moon Zombie. V dalších rolích se podle všeho představí Dan Roebuck (Vyvrženci pekla, 31), Richard Brake (31, 3 From Hell) nebo Jorge Garcia (Ztraceni) a jednu z menších rolí by si měla střihnout Cassandra Peterson, známá díky svému alter egu Elvíra – vládkyně noci.

Žádné další informace ohledně natáčení nebo datu premiéry zatím nejsou známy. Jak ale podotýká magazín The Hollywood Reporter, The Munsters vznikají pro universalovskou divizi 1440 Productions, která distribuuje obsah cílený primárně na domácí nosiče. Je tak dost pravděpodobné, že Zombieho nový snímek poputuje rovnou na streamovací službu Peacock vlastněnou konglomerátem NBCUniversal.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený RobZombieofficial (@robzombieofficial)