UPÍŘI V BRONXU: Nebojácná omladina vyhání ze své čtvrti vampýry

Běloši s plátěnýma taškama, tak to vždycky začíná

Netflix svoji přípravu na letošní Halloween rozhodně nepodcenil. Jejich masivní hororový lineup Netflix & Chills se rozrůstá prakticky každý den. Nejnovějším příspěvkem do programu bude vampýrská komedie UPÍŘI V BRONXU (VAMPIRES VS. THE BRONX) o partě kamarádů, kteří nedovolí, aby z jejich čtvrti někdo vysál život.

Bronx už dávno není, čím býval. Gentrifikace z něj udělala čtvrť pro boháče a přinesla jeho obyvatelům celou řadu problémů. A tím zdaleka největším je gang bílých upírů, co se uhnízdil v tamních ulicích. Zastavit je může jedině místní omladina, která má pro strach uděláno.

Hororovou komedii Upíři v Bronxu napsal a natočil veterán ze Saturday Night Live, Osmany Rodriguez. V hlavních rolích se objeví Jaden Michael, Gerald W. Jones III, Gregory Diaz IV, Sarah Gadon, rapper Cliff “Method Man” Smith, Shea Whigham nebo Coco Jones. První upoutávka každopádně slibuje zábavný mix mimozemské žánrovky Útok na věžák a kultovní upířiny Ztracení chlapci. My jsme rozhodně zvědaví.

Snímek vychází na Netflixu už v pátek 2. října. A když už jsme u těch upírů, nenechte si ujít ani vampýrský klenot Fright Night, který vychází na streamovací službě o den dřív.