THE WINCHESTERS: Jensen Ackles chystá prequel k Lovcům duchů

Stanice CW hodlá lovit duchy s další generací Winchesterových

Pokud jste dokoukali televizní fenomén Lovci duchů (v originále Supernatural) až do konce, máme pro vás dobrou zprávu. Winchesterovi se vrátí. Stanice The CW totiž objednala prequelovou sérii, která se zaměří na první generaci Winchesterových. Nový spin-off se bude jmenovat jednoduše THE WINCHESTERS a odhalí osudy Johna a Mary, rodičů neohrožených televizních bratří. Jako výkonný producent na projekt dohlédne hvězda původního seriálu Jensen Ackles, který se zároveň zhostí role vypravěče celé série.

Podle tiskové zprávy, se kterou přišel jako první server Deadline, budou The Winchesters epickým milostným příběhem o tom, jak John potkal Mary a co všechno museli riskovat, aby zachránili nejenom svoji lásku, ale i celý svět. V Lovcích duchů si manžele zahráli Jeffrey Dean Morgan a Samantha Smith a v seriálu se pravidelně objevovali až do jeho finální patnácté řady. Nicméně vzhledem k tomu, že v prequelu jejich postavy budou podstatně mladší, nepředpokládá se, že by si svoje role zopakovali.

Origin story nejdelšího hororového seriálu v dějinách americké televize napíše supernaturalovský veterán, producent a scénárista Robbie Thompson. Vedle Acklese chystanou novinku z pozice výkonné producentky zaštítí také seriálová Anael a jeho skutečná manželka, Danneel Ackles. Zatím to vypadá, že je celý projekt v dobrých rukách. Snad se mu povede lépe, než předešlým pokusům o televizní spin-offy, jakými byly Bloodlines a Wayward Sisters. Ty byly totiž zaříznuty po pilotních epizodách.

Jensen Ackles, Jared Padalecki, Samantha Smith a Jeffrey Dean Morgan v jubilejní 300. epizodě 14x13 - Lebanon