MONSTROUS: Christina Ricci prchá od lidského monstra k nadpřirozenému

Věčná Wednesday Addams hraje oběť domácího násilí, které na klidu nepřidá nový „zrůdný“ problém

Malá experimentátorka posedlá smrtí vyrostla do věku, kdy už hraje starší matky. Ve snímku MONSTROUS bude Christina Ricci coby Laura utíkat od násilnického bývalého manžela se svým sedmiletým synem Codym. V novém domově, kde by dvojice ráda našla kýžený klid, ji však čeká nepříjemné překvapení. Do jejich útočiště se totiž vkrádá děsivé monstrum ze sousedství.

Hvězdně obsazený film režiséra Chrise Sivertsona by konečně mohl znamenat průlom v jeho dosavadní ne zrovna zářné kariéře. Na scéně se sice pohybuje už přes dvě dekády, za sebou má ale ponejvíce béčkovou hororovou produkci s nepříliš vzletnými tituly, ať už čarodějnický středoškolský příběh Všechny roztleskávačky zemřou, mateřský thriller Temné úmysly nebo schizofrenní mysteriózno Vím, kdo mě zabil, v němž se v hlavní úloze objevila Lindsay Lohan.

Monstrous jako první uvidí diváci letošního komorního vydání FrightFestu v Glasgow v první polovině března. Trailer slibuje atmosféru padesátých let s áčkovými sukněmi, cigaretami a nablýskanými vozy, zneklidňující dětské malůvky a zákeřné zlo prostupující domem.